• Voor 15:00 besteld binnen 1 werkdag in huis!
  • Niet goed? Geld terug!
  • Laagste prijzen in Nederland!
Xiaomi Xiaomi Smart Scale 2
Xiaomi Smart Scale 2 €49,95

Xiaomi Smart Scale 2

€49,95
Niet op voorraad
  • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
  • Laagste prijsgarantie
  • Makkelijk retourneren
  • 1 jaar garantie
Informatie

De digitale slimme weegschaal met bluetooth!

Met deze weegschaal is Xiaomi met iets totaal nieuws gekomen. Deze modern ontworpen weegschaal meet natuurlijk gewoon je gewicht, maar heeft als groot voordeel zijn Bluetooth functie. De weegschaal kan hiermee namelijk verbinding maken met je smartphone en zo gegevens doorsturen naar jouw telefoon. Hiermee kan je je gewicht opslaan en zo je gewicht over een langere periode meten.

De Smart Scale 2 weegt personen en objecten die tussen de 5 en 150 kilo wegen en heeft een foutmarge van 0,2 kilo. Daarnaast is het ook mogelijk om te wegen in ponden en jin. Het gewicht wordt weergegeven met 1 cijfer achter de komma op een LED-schermpje. Download je de Mi Fit app, dan worden alle gegevens opgeslagen! Hiermee is de Smart Scale ook perfect te gebruiken in combinatie met de Mi Band 1s of 2, die ook verkrijgbaar zijn bij XiaomiProducts.nl.

Door de Mi Fit app kun je je gewicht zien en hoe die is veranderd door de tijd heen. Daarnaast herkent de Smart Scale ook verschillende personen, zodat de gegevens niet door elkaar heen lopen. Met de app kun je je eigen BMI berekenen, om zo te kijken of je te licht of te zwaar bent. Ook heeft de Smart Scale 2 een aparte functie waarmee je baby's en koffers kunt wegen. 

Kortom, een erg slimme weegschaal waar je veel plezier aan gaat beleven!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »