Xiaomi Xiaomi Smart Scale 2
Xiaomi Smart Scale 2 €39,95

Xiaomi Smart Scale 2

€39,95
Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
  • Ophalen bij 3000+ ophaalpunten
  • Laagste prijsgarantie
  • Makkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke klantenservice
Informatie

De digitale slimme weegschaal met bluetooth!

Met deze weegschaal is Xiaomi met iets totaal nieuws gekomen. Deze modern ontworpen weegschaal meet natuurlijk gewoon je gewicht, maar heeft als groot voordeel zijn Bluetooth functie. De weegschaal kan hiermee namelijk verbinding maken met je smartphone en zo gegevens doorsturen naar jouw telefoon. Hiermee kan je je gewicht opslaan en zo je gewicht over een langere periode meten.

De Smart Scale 2 weegt personen en objecten die tussen de 5 en 150 kilo wegen en heeft een foutmarge van slechts 0,2 kilo. Daarnaast is het ook mogelijk om te wegen in ponden en jin. Het gewicht wordt weergegeven met 1 cijfer achter de komma op een LED-schermpje. Download je de Mi Fit app, dan worden alle gegevens opgeslagen! Hiermee is de Smart Scale ook perfect te gebruiken in combinatie met de Mi Band 2 of Mi Band 3, die ook verkrijgbaar zijn bij XiaomiProducts.nl.

De Mi Scale 2 meet maar liefst 10 waardes:
Gewicht, BMI, Lichaamsscore, Vetpercentage, Spiermassa, Figuur, Vochtgehalte, Basismetabolisme, Visceraal vetniveau en Botmassa

Met de Mi Fit app kun je deze waardes gemakkelijk bekijken en hoe ze zijn veranderd door de tijd heen. Daarnaast herkent de Smart Scale ook verschillende personen, zodat de gegevens niet door elkaar heen lopen. Ook heeft de Smart Scale 2 een aparte functie waarmee je baby's en koffers kunt wegen. 

Kortom, een erg slimme weegschaal waar je veel plezier aan gaat beleven!

Reviews
8.7 / 10
(3)
8 / 10
Erna 12 September 2019

Nog maar 2x gebruikt, ziet er goed uit voor deze prijs. Jammer dat hij geen viscelair vetgehalte meet. Alle andere dingen worden wel gemeten en kun je meteen op he telefoon lezen en worden daar opgeslagen.

10 / 10
Rico 21 Maart 2019

werkt goed in combinatie met mi band 3

8 / 10
willem 22 Januari 2019

Zeer mooie scale,met aanduidingen voor gewicht maar ook bmi.Ook verdere ondeverdeling van water/lichaamsvet/vet gehalte.
Zeer tevreden,ook met de prijs en levering !!!