Xiaomi Xiaomi Roborock S50 Europese Versie
Xiaomi Roborock S50 Europese Versie €449,95

Xiaomi Roborock S50 Europese Versie

€449,95
Op voorraad
 • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Makkelijk retourneren
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Roborock S50 – robotstofzuiger met de nieuwste technologie

De Roborock S50 is een robotstofzuiger met de nieuwste technologie: Perfecte navigatievaardigheden, elke centimeter wordt meegenomen. En wat dacht je van de dweilfunctie en een 500 ml prullenbak voor opgeveegd vuil? En dat in deze prijsklasse!

De Xiaomi Roborock S50 is een robuuste robotstofzuiger met bumpers aan de voorkant (zo wordt er niets omgestoten), een sensor aan de bovenkant (om objecten in de omgeving te scannen) en drie knoppen op het voorpaneel (om te starten/stoppen, om terug te keren naar het laadstation en om de “spot clean” functie in te schakelen).

De nieuwe Xiaomi Roborock S50 stofzuiger

De Roborock S50 weegt zo’n 3.5kg. Makkelijk mee te nemen dus! Overigens kan de high-tech stofzuiger zichzelf ook prima verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. Een dik tapijt of een lichte helling? Geen probleem! De Roborock is gefabriceerd om hier eenvoudig overheen te rijden. De stofzuiger presteert op harde oppervlakken net zo goed als op zachte onderwerpen als matten en tapijten.

Bijzondere eigenschappen van de Xiaomi Roborock S50:

 • Dankzij de 5200mAh batterij heb je profijt van een robotstofzuiger die maar liefst 2,5 uur achter elkaar kan schoonmaken, voordat de S50 zichzelf terugrijdt naar de laadplek.
 • Het dweilhulpstuk wordt geleverd met twee wasbare dweilkussens.
 • De slimme navigatie van de Roborock verdeelt de ruimte in oppervlakten van 3 bij 3 meter, waarna de robotstofzuiger aan de slag gaat om dit oppervlak schoon te maken. Eerst de omtrek van elk vierkant, en daarna binnen het oppervlak.
 • De slimme navigatie zorgt er daarnaast voor dat er geen brokken gemaakt worden. Staat jouw woning vol met tafels, stoelen, kasten en andere voorwerpen? Geen probleem. De Roborock navigeert er netjes omheen.
 • Een speciaal bijgeleverde Xiaomi App waarin je de instellingen voor de stofzuiger kunt aanpassen én een heleboel info kunt meten!

Waarom een Xiaomi Roborock S50 kopen?

Perfecte navigatie, hoge zuigkracht van 2000Pa, uitstekende levensduur van de batterij, de S50 reinigt harde én zachte oppervlakten, handige bijgeleverde app, eenvoudig schoon te maken, wasbare filter, grote stofbak (500ml)… en dat voor deze prijs!

Bestel de Xiaomi Roborock S50 direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Wim 25 Juni 2019

Super product!"

10 / 10
Rico 14 Juni 2019

Superhandige stofzuiger, maakt goed schoon en komt overal bij. goede investering