Xiaomi Xiaomi Mi Robot Vacuum V1
Xiaomi Mi Robot Vacuum V1 €234,95

Xiaomi Mi Robot Vacuum V1

€234,95
Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
  • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
  • Laagste prijsgarantie
  • Makkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Mi Robot Vacuum V1

De slimme stofzuiger die élk huishouden kan gebruiken

Een schoon huis zonder ook maar iets te doen

Altijd al gewild dat je huis schoon werd gemaakt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Dat kan met de Xiaomi Vacuum V1!

Met een batterij van maar liefst 5200mAh kan de Vacuum V1 gemakkelijk 2,5 uur non-stop stofzuigen. Wanneer de batterij bijna leeg is, zal deze slimme stofzuiger automatisch terugkeren naar het oplaadsysteem. Een indrukwekkende functie vergeleken met veel andere robotstofzuigers!

De Xiaomi Vacuum V1 kan maar liefst 0,4 liter vuil opslaan. De afvalbak is zeer gemakkelijk te bereiken en om de stofzuiger leeg te maken, is het niet nodig om er een nieuwe zak in te doen. Dankzij de sensor weet je precies wanneer de Xiaomi Vacuum V1 leeggemaakt moet worden.

De slimme functies van de Mi Robot Vacuum V1

De Vacuum V1 beschikt over maar liefst 1800 PA zuigkracht en een borstel die al het stof en vuil meeneemt. Doordat de Vacuum V1 een afstand houdt van 1 cm tot muren en meubels maakt de zijborstel alle hoeken en randen van de kamer brandschoon.

Een andere slimme functie van de Vacuum V1 is de instelbare hoogte. Doordat de hoogte van de borstelrol mechanisch kan worden verhoogd of verlaagd, verbetert dit de efficiëntie op zowel gladde als tapijtvloeren. De Vacuum V1 is daardoor te gebruiken voor zowel parket/laminaat als laag- én hoogpolig tapijt!

Elke beweging van de Vacuum V1 is vooraf gepland en gecontroleerd. De stofzuiger maakt namelijk gebruik van de geavanceerde Simultaneous Localization and Mapping (SLAM) functie om de ruimte in kaart te brengen en te bepalen hoe hij door de ruimte zal bewegen. Dankzij ruim 12 verschillende sensoren beschikt de Xiaomi Vacuum V1 over een bijzonder ruimtelijk inzicht en zal de stofzuiger niet ergens tegenaan botsen of erger nog, van een trap vallen.

Dankzij de Mi Home App die beschikbaar is op zowel Android als IOS, kan je de stofzuiger ook op afstand bedienen en bijvoorbeeld bepaalde stukken van de woonkamer laten schoonmaken. Ondanks al deze slimme en innovatieve functies, is de Vacuum V1 erg scherp geprijsd, zeker in vergelijking met vergelijkbare modellen.

  • Aantrekkelijk en simpel design
  • Een batterij van maar liefst 5200mAh, oftewel 2,5 uur non-stop stofzuigen
  • Op afstand bedienbaar met de handige Mi Home App
  • Geschikt voor alle type vloeren

Benieuwd naar al onze stofzuigers? Bekijk ze hier!

Bestel de Vacuum V1 direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(4)
10 / 10
Frans 21 Februari 2020

De Xiaomi Mi Robot Vacuum V1 voldoet aan de verwachtingen. Hij zuigt ook prima zand op. De app is snel in te regelen. En de levering; de volgende werkdag!

10 / 10
Guido 25 Januari 2020

Heel Tevreden.

10 / 10
Leo 02 Oktober 2019

De Xiaomi V1 nu een week in huis, het is een prima robot stofzuiger, die doet wat hij moet doen, werkt heel systematisch, de app installeren ging simpel , deze geeft een overzicht van de kamer die schoongemaakt is.

10 / 10
Faries 12 September 2019

Product (Mi Robot Vacuum) is simpel in te stellen en in gebruik. Zeer tevreden.