Xiaomi Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential €189,95

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

€189,95
Op voorraad
 • Voor 20:00 besteld -> volgende dag in huis
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Boven 75 euro geen verzendkosten
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Voor een brandschoon huis

Met de Xiaomi Mi Mop Essential zorg je ervoor dat jouw huis altijd onberispelijk schoon is. Deze nieuwste robotstofzuiger van Xiaomi heeft een hoge zuigkracht van 2200Pa waardoor hij zonder problemen grote hoeveelheden vuil kan opzuigen. De Mi Robot Vacuum Mop Essential is te gebruiken voor elke type vloer, zowel parket, tapijt als tegels. Doordat de stofzuiger is voorzien van 3 filterlagen wordt het vuil tot in hoge precisie opgezogen. Zo zijn ook katten- en hondenharen verleden tijd! De filters zijn gemaakt van drie lagen: nylon, spons en HEPA om nog kleinere microscopische vuiltjes te verwijderen en allergieklachten te verminderen.

De stofzuiger is ook voorzien van een 200 ml watertank die het mogelijk maakt om de vloer tot in de puntjes te dweilen na het stofzuigen. Met de Xiaomi Mi Mop Essential kun je de hoeveelheid afgevoerd water regelen door te kiezen uit 3 niveaus zodat elke type vloer de beste reiniging krijgt. Dankzij de hoge capaciteit 2500mAh batterij gaat de stofzuiger zeker 1.5 uur mee. Wanneer de batterij bijna leeg is, rijdt het apparaat automatisch zelf terug naar het oplaadstation en calculeert precies hoeveel batterij het nodig heeft om de schoonmaaksessie af te maken. De stoftank biedt een capaciteit van maar liefst 420 ml waardoor constant legen niet nodig is. 

Bereikt moeiteloos alle hoekjes

Met de geavanceerde lasersensors van de Mop Essential brengt deze stofzuiger eerst de hele oppervlakte in kaart. Zo weet de robotstofzuiger precies de weg te vinden tussen alle obstakels in de kamers door. De afmetingen van de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential zijn verkleind in vergelijking met zijn voorgangers waardoor het apparaat nóg beter onder meubels en andere moeilijk bereikbare plekjes kan (vanaf 82 millimeter). De Xiaomi Mi Mop Essential is daarnaast genoeg wendbaar om kleine obstakels tot een hoogte van 17 millimeter te overwinnen. Zo zijn drempels en kabels geen enkel probleem voor deze stofzuiger. Dankzij de Mi Robot-app is de schoonmaakmodus op afstand te wijzigen. Zo kunt u via de app de standen aanpassen van de stofzuiger.

 • Uitstekende zuigkracht van 2200Pa
 • Voorzien van 3 filters van nylon, spons en HEPA voor een uiterst effectieve reiniging
 • Uitgerust met een 200 ml watertank om de vloeren te dweilen
 • Levensduur van zeker 1.5 uur dankzij de 2500mAh batterij
 • Komt beter in moeilijk bereikbare plekjes dankzij de kleine afmetingen
 • Eenvoudig te bedienen via de app

Bestel de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Erik-Jan 06 November 2020

Verwachte er niet veel van aangezien ik al eens 1 heb gehad maar van de aldi deze liep constant vast.
Deze daarin tegen! wat een verademing! loopt niet meer vast. beetje op passen voor kabeltjes maar scheelt een hoop.

Ik heb een kat en hond in huis, dit apparaat gaat drie maal daags door de woonkamer, ieaal.
de accu is ruim voldoende voor 35m3
Instaleren is makkelijk je moet wel Engels kunnen maar dat is tegenwoordig geen probleem.