Xiaomi Xiaomi Mi Pro 2 Elektrische Step Europese Versie
Xiaomi Mi Pro 2 Elektrische Step Europese Versie €524,95

Xiaomi Mi Pro 2 Elektrische Step Europese Versie

€524,95
Op voorraad
 • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Makkelijk retourneren
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Mi Pro 2 Elektrische Step Europese Versie

Snel én veilig van A naar B

Xiaomi lanceert eindelijk de opvolger van de zeer populaire M365 Pro Scooter. Deze Mi Pro 2 beschikt over een verbeterd remsysteem, een update van het BMS accumanagement, nieuwe generatie banden, fellere lampen en meer reflectors! Uiteraard blijft de krachtige motor, het handige gebruiksgemak en het mooie display behouden. 

Met de Xiaomi M365 Pro 2 kom je zo altijd snel en veilig aan op je bestemming. De elektrische step is ideaal voor dagelijks vervoer op korte en middellange afstanden. De step is binnen 3 seconden compact op te vouwen en daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Rennen voor de bus of trein is dus verleden tijd, want je neemt de Xiaomi M365 Pro 2 eenvoudig mee naar werk, de universiteit of om snel even boodschappen te doen!

De Xiaomi M365 Pro 2 heeft een maximale snelheid van 25km/u. Dankzij de motorkracht van maar liefst 600W én het 20% klimvermogen is de Pro een echte krachtpatser. Hellingen zijn daarom geen enkel probleem en kosten de Xiaomi M365 Pro 2 weinig energie. Daarnaast heeft de elektrische step een range van maar liefst 45 km op een volle batterij.

Uitgerust met praktische modi

Op het heldere full-color display worden de snelheid, batterijniveau, modi en reparatie waarschuwingen duidelijk weergegeven. Zo hoef jij je niet snel zorgen te maken over een lege batterij onderweg. De 8.5 inch met luchtgevulde banden bieden een prettige rijervaring dankzij de perfecte schok absorptie. Dankzij het heldere licht van 2 Watt aan de voor- en achterzijde van de Xiaomi M365 Pro 2, is de step ook ‘s avonds uitstekend te gebruiken!

Dankzij het effectieve remsysteem aan de voor- en achterkant kun jij vertrouwen op optimale veiligheid. Daarnaast wordt door het systeem kinetische energie omgezet tijdens het remmen en wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Dit betekent dat de Xiaomi Mi Pro 2 een nóg grotere afstand kan afleggen. Het systeem is ontworpen voor ultieme veiligheid en controleert altijd automatisch op overladen, te veel ontladen en kortsluiting. Dankzij deze veiligheidsmaatregelen blijft de accu in perfecte staat. Met de praktische app zijn eenvoudig functies te wijzigen, zoals bijvoorbeeld het activeren van de cruise control en inzicht te krijgen in alle eigenschappen. De 3 praktische modi (normal, economy, sport) zorgen voor een prettige rit.

 • Vlotte maximale snelheid van 25km/u
 • Motorkracht van 300W tot maximaal 600W en 20% klimvermogen
 • De pneumatische 8.5 inch banden bieden een uitstekende schokabsorptie
 • Overal mee naartoe te nemen dankzij de opvouwfunctie in slechts 3 seconden\
 • Ook in het donker te gebruiken dankzij het voor- en achterlicht
 • Veilig en effectief remsysteem
 • Helder display met snelheidsmeter, batterijniveau, reparatiewaarschuwingen en modusweergave

XiaomiProducts.nl verkoopt de officiële Europese Versie van dit model. Dit betekent dat het de nieuwste versie is en beschikt over de extra's van een Nederlandse stroomadapter, een extra reserve buiten- en binnenband en een Engelse handleiding.

Momenteel is de regelgeving voor het gebruik op de openbare weg in Nederland nog onvolledig, in België is het gebruik volledig toegestaan. Wij adviseren een ieder zichzelf in te lezen.

Zakelijk gebruik

De Xiaomi M365 Elektrische step is ook bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld in ruime fabriekshallen of op grote bedrijfsterreinen. Met de step hebben werknemers een zeer snelle, schone, veilige en leuke manier van verplaatsing binnen uw bedrijf.

Voor meer informatie hierover of voor het opvragen van een offerte, kunt u contact opnemen via [email protected] of 0342-239999.

Bestel de Xiaomi M365 Pro 2 direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Wouter 03 September 2020

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe step!

10 / 10
Marc 03 September 2020

Great scooter