Xiaomi Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Xiaomi Mi Air Purifier 3H €159,95

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

€159,95
Op voorraad
 • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Makkelijk retourneren
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Met de Xiaomi Mi Air Purifier 3 kan je elke dag genieten van een schone lucht in jouw huis. De grootste verbetering ten opzichte van zijn voorgangers, is dat de Xiaomi Purifier 3 gebruik maakt van een HEPA Class 13 filter. Dit filter verwijdert maar liefst 99,7% van alle kleine deeltjes waaronder die van rook, stof, sporen en kleine deeltjes van slechts 0,3 micron.

Daarnaast beschikt de Purifier ook over krachtige centrifugaal ventilator die 380 m³ schone lucht per uur levert. Dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van de vorige modellen en de concurrentie. De CADR (Clean Air Delivery Rate) van 380 m³ betekent een 22 procent stijging ten opzichte van de Purifier 2S. In minder dan een kwartier kan de Purifier PM 2.5 waardes van 250 onder de 100 brengen. De Xiaomi Mi Air Purifier 3 is daarmee ook uitstekend geschikt voor grote ruimtes.

Slim design en een efficiënte reiniging

Een kenmerkend verschil met andere modellen is dat de Xiaomi Purifier 3 beschikt over een gebruiksvriendelijk OLED display om het apparaat te bedienen. Op het display wordt de luchtkwaliteit van de huidige ruimte door middel van PPM-waardes weergegeven. Ook geeft het display de temperatuur en luchtvochtigheid weer. De Xiaomi Mi Air Purifier 3 is daarnaast eenvoudig op afstand te bedienen door middel van de Mi Home App op jouw smartphone. Zo past de Mi Air Purifier 3H perfect in je slimme huis! Daarnaast is de PUrifier 3H ook te gebruiken met de Voice Control van Google Assistant en Amazon Alexa. 

De ventilatorsnelheid is handmatig aan te passen van low, medium en high. Ook beschikt het apparaat over een nachtmodus die de ventilatorsnelheid laag houdt. Doordat de Xiaomi Purifier 3 zeer stil is, kan het apparaat gewoon in de slaapkamer worden geplaatst zonder dat het jouw nachtrust verstoord. De binnenkant van de Purifier is gestroomlijnd en er wordt gebruik gemaakt van vierkante hoeken met een rooster met bredere openingen. Het filter is eenvoudig te vervangen dankzij het makkelijk te openen filterdeksel.

 • Elimineert zeker 99,7% van alle kleine deeltjes dankzij het HEPA Class 13 filter
 • Efficiënte centrifugaal ventilator die 380 m³ per uur reinigt
 • Gemakkelijk te bedienen en af te lezen dankzij het OLED Display
 • Ook op afstand te bedienen met behulp van de Mi Home app
 • Handmatig aan te passen ventilatorsnelheid

Bestel de Xiaomi Mi Air Purifier 3 direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
John 05 April 2020

De luchtreiniger werkt uitstekend. Voor de huidige tijd is het misschien iets om maskers van xiaomi in te kopen en te verkopen.