Xiaomi Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor
Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor €15,50

Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor

€15,50
Op voorraad
 • Bestel 2 voor €14,50 per stuk en bespaar 6%
 • Voor 20:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Boven 75 euro geen verzendkosten
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor

Eenvoudig inzicht in het binnenklimaat van jouw woning

De Xiaomi Aqara Temperature and Humidity Sensor meet zeer precies de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk zowel binnen als buiten jouw huis. Alle informatie is vlot af te lezen op jouw smartphone via de Aqara, Mi Home of Apple Home app. Deze sensor is namelijk compatibel met zowel Mi Home, de Apple Homekit, Alexa, Homey, Home Assistant en Domoticz.

Doordat het apparaat waardevolle informatie verzamelt, voorziet de Aqara Home App jou van een uitgebreide analyse in een bepaalde periode. Met dit inzicht wordt het beheer van het binnenklimaat van jouw huis ineens een stuk makkelijker! Zo kun je bijvoorbeeld instellen om een melding te krijgen wanneer de temperatuur te hoog of te laag wordt of als de luchtvochtigheid een kritieke grens bereikt.

De Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor meet de temperatuur tot op 0.3°C nauwkeurig met een bereik van -18°C tot 55°C. De vochtigheid wordt gemeten met een percentage tussen 0 en 100% met een nauwkeurigheid van 3%. Dankzij de innovatieve Zigbee Low Energy technologie is het energieverbruik van de sensor laag en is het apparaat draadloos te bedienen.

Praktisch design en slimme mogelijkheden

Het stijlvolle aluminium geeft de sensor een modern elegant uiterlijk. De Aqara Temperature and Humidity Sensor kan op verschillende oppervlakken worden geplaatst. De sensor kan daarnaast ook tegen de muur worden bevestigd. Tevens is het apparaat bestand tegen lichte regen en kan de Aqara sensor daarom prima buiten worden bevestigd. De sensor zelf is zeer compact met maar 3.6 bij 3.6 bij 0.9 centimeter in omvang.

Met behulp van de handige app zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Zo is het met de app mogelijk om onder bepaalde omstandigheden acties uit te voeren. Wanneer de Aqara ventilator is gekoppeld aan de Aqara Gateway, kan deze automatisch aan óf uit gaan wanneer er een specifieke temperatuur wordt gemeten in de ruimte. Hetzelfde geldt voor het in- of uitschakelen van een aangesloten luchtbevochtiger of Xiaomi Purifier 2s of Purifier Pro wanneer een bepaalde waarde wordt gemeten.

De Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor moet gekoppeld worden met een Hub, zoals de Xiaomi Smart Sensor Set of de Xiaomi Aqara Gateway Hub. De set-up kan dan uitgebreid worden met de Deur en Raam Sensor, Human Motion Bewegingssensor, Waterlekkage sensor en de Vibratiesensor of schakelaars als de Mini Schakelaar en de Kubus Controller.

 • Exact inzicht in de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk
 • Krijg een overzicht op jouw smartphone over een bepaalde periode
 • Nauwkeurig tot op 0.3°C met een bereik van -18°C tot 55°C
 • Tot 3% nauwkeurige berekening van vochtigheid tussen 0 en 100%
 • Te bevestigen op verschillende oppervlakken
 • Eenvoudig te koppelen met andere apparaten

Bestel de Xiaomi Aqara Temperatuur en Vochtigheidssensor direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
9.3 / 10
(3)
10 / 10
Melvin 20 Augustus 2020

Deur sensor en temp sensor werken goed!

8 / 10
Patrick 06 Augustus 2020

Snelle levering, producten zelf zijn van redelijke kwaliteit

10 / 10
D.F. P. 02 April 2020

makkelijk te gebruiken uitstekend kwaliteit !!!