Xiaomi Xiaomi Air Purifier Pro Luchtreiniger
Xiaomi Air Purifier Pro Luchtreiniger €199,95

Xiaomi Air Purifier Pro Luchtreiniger

€199,95
Op voorraad
 • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Makkelijk retourneren
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Purifier Pro

De Xiaomi Purifier Pro heeft een uitstekende manier om de lucht te reinigen met behulp van een drie laags filter. Het filter bevat het primaire filter, het HEPA filter en het actieve koolstoffilter dat haar en stof filtert. De Xiaomi Purifier Pro is dankzij dit filter ook uitstekend geschikt voor het filteren van zeer kleine deeltjes. Het elimineert ongeveer 99,99% van PM2.5 deeltjes. Dat wil zeggen deeltjes zo klein als die van sigarettenrook. De Purifier Pro heeft een CADR (Clean Air Delivery Rate) test resultaat van maar liefst 500 kubieke meter per uur. Uit deze test blijkt dat de Purifier Pro zeer effectief alle kleine vervuilende deeltjes, zoals stof, pollen en bacteriën uit de lucht haalt.

De Purifier Pro is zowel geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. De oppervlakte die de Xiaomi Purifier Pro kan reinigen is maar liefst 60 vierkante meter en is een aanzienlijke vooruitgang op zijn voorganger (de Xiaomi Purifier 2S) die ongeveer 37 vierkante meter reinigt.

Praktisch én stijlvol vormgegeven

De ventilatorsnelheid wordt automatisch aangepast aan de hand van de temperatuur, vochtigheid en de luchtkwaliteit. Dankzij de ingebouwde laser wordt de kwaliteit van de lucht continue met hoge precisie gemonitord. Deze laser meet alle deeltjes tot zo klein als 0.3 micron. De luchtkwaliteit wordt via het OLED Display weergegeven en kan eenvoudig worden afgelezen. De app is hiervoor niet meer nodig. 

De Xiaomi Purifier Pro verbruikt slechts 2 watt stroom in de slaapmodus en heeft in gebruik een geluidsniveau onder 31 decibel waardoor het apparaat ook perfect in de slaapkamer geplaatst kan worden. De Xiaomi Purifier Pro meet 26 x 26 x 73,5 cm, weegt 9,7 kg en is stijlvol vormgegeven. Hiermee past de luchtreiniger dus in elke kamer in het huis!

De Purifier Pro is eenvoudig te bedienen door middel van de Mi Home App op jouw smartphone. Hiermee is de luchtreiniger volledig naar je wens in te stellen door het aanpassen van snelheden en het ingeven van schema's, zodat je bijvoorbeeld na werk direct in een schoon huis binnen komt!

 • Drie laags filter voor een zeer effectieve reiniging
 • Reinigt maar liefst 500 m3 per uur
 • Uitermate geschikt voor kleine en grote ruimtes
 • Filters zowel grote als zeer kleine deeltjes
 • Luchtkwaliteit wordt non-stop gemonitord
 • Eenvoudig te bedienen, ook via de Mi Home app

Bestel de Xiaomi Purifier Pro direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
Kai 13 April 2020

Goedkoop, snel ontvangen

10 / 10
Koenraad 08 April 2020

zeer tevreden van mijn Xiaomi Purifier Pro, werkt zeer efficiënt, prachtige software.

10 / 10
Marc 08 April 2020

Uitstekend !