Xiaomi Xiaomi Air Purifier 2S Luchtreiniger
Xiaomi Air Purifier 2S Luchtreiniger €149,95

Xiaomi Air Purifier 2S Luchtreiniger

€149,95
Op voorraad
 • Voor 20:00 besteld -> volgende dag in huis
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Boven 75 euro geen verzendkosten
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Purifier 2S Luchtreiniger

Een effectieve manier voor het verkrijgen van schone lucht binnenshuis? De Xiaomi Purifier 2S is wat je zoekt!

Een intelligent apparaat dat élke lucht reinigt.

Frisse en schone lucht in het huis, dat biedt de Xiaomi Purifier 2S. Dankzij dit slimme apparaat van Xiaomi wordt de luchtvervuiling binnenshuis gereduceerd wat zorgt voor een gezondere lucht. Het slimme ontwerp zorgt voor een zeer effectieve luchtreiniging. De Xiaomi Purifier 2S is uitgerust met een 360ᵒ cilindrisch filter met een driedelig luchtzuiveringssysteem waarmee stapsgewijs de lucht wordt gezuiverd. De eerste laag filtert de grootste verontreinigende stoffen waaronder stof, pluisjes, haar en zand. Dankzij de tweede laag worden ook kleine deeltjes zoals virussen, bacteriën, huisstofmijt, huidschilfers en pollen uit de lucht gefilterd. De laatste laag zorgt voor de filtering van gasmoleculen. Hierdoor worden nare geuren als zweet, keukenaroma's en ammoniak geëlimineerd.

Dankzij het dekkingsoppervlak van maar liefst 37 m² is de Xiaomi Purifier 2S uitstekend geschikt voor kleine én grote ruimtes. De luchtreiniger heeft een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 310 m³/u wat betekent dat het apparaat elk uur de lucht kan reinigen van ruimtes die 310 m³ beslaan. 

Slimme praktische functies

Dankzij de WiFi-ondersteuning op de Xiaomi Purifier 2S is het apparaat ook via spraakbesturing te bedienen. De handige App zorgt ervoor dat de luchtreiniger vanaf overal gemakkelijk te bedienen is via je smartphone of tablet. Zo zet je op afstand eenvoudig het apparaat aan of uit en harder of zachter. Ook de verschillende modi en de timer zijn met een druk op de knop in te stellen – wel zo makkelijk! Daarnaast geeft de App waardevolle informatie weer waaronder de Air Quality Index (AQI), temperatuur, de luchtvochtigheid en wanneer het filter vervangen dient te worden. Deze informatie wordt ook op het zeer handige OLED-schermpje weergegeven.

De Xiaomi Purifier 2S is zeer zuinig, het apparaat verbruikt slechts 4.8 Watt in de normale stand! De Xiaomi Purifier 2S maakt erg weinig geluid waardoor het apparaat niet stoort in een stille omgeving. Met behulp van de slaapmodus is de luchtreiniger ‘s nachts ook gewoon goed te gebruiken.

 • Driedelig luchtzuiveringssysteem
 • Een CADR van maar liefst 310 m³/u
 • Via spraakbesturing te bedienen dankzij de WiFi-ondersteuning
 • Met behulp van de App eenvoudig op afstand te bedienen
 • Nauwelijks hoorbaar dankzij de slaapmodus

Bestel de Xiaomi Purifier 2S direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
MMI 13 April 2020

Het was de eerste keer dat ik een product van Xiaomi kocht, en daar ben ik blij mee.
En ik zal zeker meer Xiaomi-producten kopen. De kwaliteit van de producten is erg goed en de prijs is ook goed.

10 / 10
Antoine 13 April 2020

Helemaal top!!

8 / 10
John Janssen 02 Januari 2020

Doet wat hij moet doen.
Filters gaan lang mee.