Syma Syma X8HG
Syma X8HG €94,95

Syma X8HG

€94,95
Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
  • Ophalen bij 3000+ ophaalpunten
  • Laagste prijsgarantie
  • Makkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Syma X8HG

Functies

De nieuwe Syma X8HG is de opvolger van de veel verkochte Syma X8G. Één van de verbeteringen is de barometer van dit model, waardoor de drone zijn hoogte vasthoudt. Hierdoor beschikt u over de ‘altitude hold mode’ en kan de piloot zich nóg meer kan focussen op het filmen en foto's maken. Daarnaast beschikt deze drone over de ‘headless mode’. Dit houdt in dat u geen rekening meer hoeft te houden met de voor-en achterkant van de drone! De drone beweegt namelijk altijd in de richting waar u heen stuurt met de controller. Beweegt u de controller naar achteren, dan zal de drone ook weer naar achteren gaan. Erg handig dus!

Camera

De Syma X8HG beschikt over een 8MP 1080p HD camera. Met andere woorden: prachtige foto’s en video’s! De Syma X8HG heeft dé beste camera in de prijsklasse tot €250! Met deze camera wordt er op 1080p gefilmd met wel 30 frames per seconde! Met de 720P instelling schiet u tot zelfs 60 frames per seconde. De resolutie van de video’s is 1920 x 1080 pixels. 

Ontwerp

Wanneer de blade protectors zijn geïnstalleerd zijn de afmetingen 50 bij 50 centimeter. Daarom is dit model vooral geschikt voor een grote ruimte of buitenshuis.
Het mooie van de Syma X8HG is dat deze zowel voor beginners als voor gevorderden is! Voor de gevorderde bestuurder heeft deze drone namelijk een highspeed optie. Hiermee kan de felheid van de drone worden opgevoerd en wordt de bestuurder extra uitgedaagd. Ook is het mogelijk om met deze drone 360 graden loopings te maken. Als laatste heeft de drone een erg groot bereik van wel 100 meter! 

De accu van de X8HG is erg makkelijk te verwisselen. U kunt er ook voor kiezen om een extra accu bij te kopen, deze kunt u onderaan de pagina vinden. 

Al met al is deze Syma X8HG een absolute topper uit de Syma collectie. De drone is ongekend stabiel en vliegt ontzettend makkelijk. De verschillende modi maken de drone geschikt voor iedere gebruiker.

Specificaties
Binnen/buiten drone: Buiten
Bereik: 100 meter
Afmetingen: 50 x 50 cm
Vliegtijd: 10 minuten
Gewicht: -
Megapixel camera: 8 MP
Headless mode: Ja
GPS: Nee
Return to home: Nee
Altitude Position Hold: Ja
Follow Me : Ja
Syma Syma X8HG
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Inclusief accu X8C/X8HG