Xiaomi Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro €49,95

Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

€49,95
Op voorraad
 • Werkdag voor 20:00 besteld -> volgende dag in huis
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Boven 75 euro geen verzendkosten
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Haarscherpe en heldere beelden

De Xiaomi Mi 360 graden Home Security Camera 2K Pro is de ultieme beveiliging van jouw huis. De camera levert natuurlijke beelden met een haarscherpe 2K high-definition resolutie, een flinke upgrade ten opzichte van de oude Xiaomi Mijia 360 graden camera! Deze 2k Pro camera biedt een 360 graden groothoeklens zodat alle hoeken van de kamer altijd duidelijk in beeld kunnen worden gebracht en dode hoeken worden voorkomen. Daarnaast kan de camera ook 118 graden verticaal draaien. De camera beschikt over automatisch AI bewegingsdetectie, zodat eventuele ongenodigde gasten direct worden gedetecteerd! 

Dankzij het F1.4 diafragma wordt de lichtinvoer aanzienlijk verhoogd. Zo heb je de beschikking over maar liefst 3 miljoen pixels, voor een ultrascherp beeld. Dit betekent ook dat de beelden, zelfs met weinig licht nog steeds in kleur worden weergegeven. Ook 's avonds en 's nachts kan je zo nog de beschikking hebben over kleurenbeeld. Mocht er toch te weinig licht zijn, dan springt de camera bij met het geïntegreerde 940nm infrarood vullicht. Zo worden ook 's nachts duidelijke beelden opgenomen.

Praktisch en veilig 

De Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro ondersteunt zowel 2.4 GHz als 5 GHz dual-band wifi-verbinding waardoor de transmissiesnelheid wordt verhoogd en er sprake is van een stabielere verbinding met minder signaalinterfentie. De 2k Pro camera dient ook als Bluetooth 4.2 Gateway, om zo andere apparaten te verbinden als de Bluetooth Thermometer! Dankzij de dubbele tweerichtingsmicrofoon met ruisonderdrukking is het mogelijk om geluid te horen, maar ook om realtime gesprekken te voeren met diegene die zich in de ruimte bevindt. Dit maakt de Xiaomi 2k Pro beveiligingscamera ook uitermate geschikt als babyfoon!

De instellingen van de camera zijn op elk gewenst moment eenvoudig te wijzigen via de gebruiksvriendelijke Mi Home app. U kunt de camera ook spraakgestuurd bedienen via Google Assistant en Amazon Alexa. De beelden zijn op verschillende apparaten te bekijken zoals smartphones, tablets en de Mi TV´s. De beelden worden opgeslagen op de micro-sd kaart, NAS netwerk of in de cloud, in het nieuwste H.265 formaat. Dit scheelt tot wel 50 procent opslagruimte dan met de oude H.264 video output. De camera is overal makkelijk te installeren dankzij de bijgeleverde basis met schroeven. Wanneer je de camera niet wil gebruiken, kan de camera dankzij de fysieke afschermingsfunctie automatisch naar de binnenkant worden gedraaid waardoor privacy wordt gegarandeerd.

  • Levert 2K HD-beelden
  • Heldere opnames dankzij het F1.4 diafragma
  • Duidelijk nachtzicht dankzij 940nm infrarood vullicht
  • Ondersteunt zowel 2,4 GHz/5 GHz dual-band wifi-verbinding
  • Voorzien van tweerichtingsmicrofoon

Bestel de Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro direct online! Op werkdagen vóór 20:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Reviews
10 / 10
Paul van Druten 18 Mei 2021

Prachtig helder (WDR) beeld van een snelle camera met interne opslag.
Veel functies (die ik niet allemaal nodig heb) maar als beveiligingscamera perfect.
Het 2K beeld is veel beter dan van mijn oude full HD camera...
Ook terugkijken van beelden onderweg (via GSM netwerk) werkt snel en soepel!