Xiaomi Aqara Xiaomi Aqara Hub M2
Xiaomi Aqara Hub M2 €49,95

Xiaomi Aqara Hub M2

€49,95
Op voorraad
 • Werkdag voor 20:00 besteld -> volgende dag in huis
 • Ophalen bij 3000+ PostNL ophaalpunten
 • Laagste prijsgarantie
 • Boven 75 euro geen verzendkosten
 • 2 jaar garantie
 • Persoonlijke klantenservice
Informatie

Xiaomi Aqara Hub M2

Drievoudige connectiviteit

Met de Xiaomi Aqara Hub M2 kun je allerlei soorten apparaten aansluiten en je eigen slimme huishouden creëren, ongeacht het verbindingssysteem. Met de Hub schakel je jouw Infrarood apparaten handmatig aan of uit dankzij de 360° infrarood bediening. Bedien bijvoorbeeld de televisie, airconditioning, lampen of ventilatoren allemaal op afstand met de Hub, een unieke feature! 

De Xiaomi Aqara Hub M2 beschikt over zowel Dual-band wifi als Bluetooth Low Energy (BLE) en Zigbee 3.0! Zo kan je dus allerlei type apparaten verbinden, tot wel 128 stuks in totaal. Deze apparaten zijn vervolgens te bedienen in de Aqara Home en Apple Woning. Doordat de hub compatibel is met Apple HomeKit/Siri, Google Assistant én Amazon Alexa is zijn de apparaten ook eenvoudig spraakgestuurd te bedienen. Dankzij de bekabelde ethernet RJ-45-verbinding is er sprake van een verbeterde stabiliteit en kortere responstijd zonder vertraging.

Multifunctioneel

De Hub is voorzien van een ingebouwde luidspreker die kan worden gebruikt als alarm, wekker of deurbel via configureerbare automatiseringen, bijvoorbeeld met Aqara Raam/deur-sensor of bewegingssensor en alle andere Aqara producten. Daarnaast is het apparaat niet alleen als Hub te gebruiken, maar beschikt het ook over andere functies waaronder alarm- en beveiligingswaarschuwingen en daarom erg multifunctioneel.

De installatie is zeer eenvoudig en de Hub zelf is erg gebruiksvriendelijk. De Xiaomi Aqara Hub M2 beschikt over een batterijback-up dat ervoor zorgt dat de apparaten gewoon nog werken in geval van stroomuitval. In tegenstelling tot de andere Hubs kan je deze Hub M2 via USB aansluiten, zo heb je niet per se een stopcontact nodig! XiaomiProducts.nl verkoopt als officiële Aqara-dealer de Europese Versie van deze Aqara Hub, zo gebruik je dus al jouw producten die op de Europese servers werken in combinatie met deze Hub M2.

  • Bedien al jouw apparaten ongeacht het verbindingssysteem
  • Dankzij de 360° infrarood bediening kun je al jouw IR-apparaten bedienen
  • Sluit tot maar liefst 128 apparaten tegelijk aan
  • Drievoudige connectiviteit met Dual-band wifi, Bluetooth en Zigbee 3.0
  • Stabiele verbinding en korte responstijd dankzij ethernetverbinding

Bestel de Xiaomi Aqara Hub M2 direct online! Op werkdagen vóór 20:00 besteld = de volgende werkdag in huis.

Specificaties
App: Aqara Home App
Compatibel met Apple Homekit: Ja
Compatibel met Home Assistant: Ja
Compatibel met SmartThings: Nee
Compatibel met Google Home: Nee
Compatibel met Smart Home: Nee
Compatibel met Mi Home : Ja
Compatibel met Alexa: Ja
Xiaomi Aqara Xiaomi Aqara Hub M2
Reviews
10 / 10
Roy 06 Februari 2021

Werkt voor mijn doeleinden en deze hub kan meer dan de eerdere hubs. Wel even goed kijken in welke app je de hub zou willen toevoegen en of dat mogelijk is.

Bedankt XiaomiProducts.

10 / 10
Tammo van der Bij 27 Januari 2021

Deze nieuwe versie van de Aqara Hub werkt perfect. Gebruik hem in mijn HomeKit setup. LET OP, als je hem via WIFI aansluit op je netwerk, zorg er voor dat je de hub minimaal 2 meter van een router plaatste anders krijg je storing (contactverlies met je lampen, sensors ed).