Relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel kerstpakket of relatiegeschenk?

Vergeet de balpennen, sokken, pannen, sleutelhanger en andere eenvoudige producten die jouw medewerkers waarschijnlijk toch niet nodig hebben. Een origineel kerstpakket? Wat dacht je van een interactieve fitnesstracker van XiaomiProducts of een bedrukte powerbank als relatiegeschenk? Een origineel kerstpakket hoeft helemaal niet duur te zijn!

Daarnaast bieden wij van XiaomiProducts.nl een zeer gepersonaliseerde service aan. Wij zijn ook trots op de hoogwaardige bedrukking die wij kunnen aanbieden voor onze producten. Door middel van de laatste UV-bedrukking, wordt uw bedrijfslogo of slogan haarscherp op het product afgebeeld.  Wij kunnen zeer veel van onze producten bedrukken, van powerbanks tot en met speakers.

Bedrukte 10000mah 2s Powerbank voor ESA

Zie hieronder een voorbeeld van de Xiaomi 10000mah 2s Powerbank die wij hebben laten bedrukken voor een klant van ons – met deze compacte oplader laadt u snel en eenvoudig meerdere apparaten tegelijkertijd op: telefoon, laptop, tablet en camera! 

  • Quick Charge voor het extra snel laden van een telefoon of tablet
  • Groot aantal USB-poorten voor meerdere apparaten
  • Laadt een iPhone 8 wel 3.5 keer op

 

Bedrukte powerbank

 


Een voorbeeld van de bedrukte Xiaomi Mini Speaker vindt u hiernaast. Deze speaker is te verbinden met uw smartphone door middel van Bluetooth en is daarom perfect te gebruiken voor conference calls bijvoorbeeld. Op het aluminium materiaal komt de UV-bedrukking erg mooi uit en geeft het geheel een zeer premium uitstraling!

 

Smartwatch cadeau – de Xiaomi Mi Band 4!

De Xiaomi Mi Band 4 is perfect voor een relatiegeschenk of als kerstcadeau. Met de Mi Band 4 motiveert u ook uw werknemers op een uitdagende en speelse manier! De gezette stappen leest men direct af op het display en geeft extra stimulans om de gezette doelen te halen. De behaalde prestaties kan men gemakkelijk vergelijken met die van een collega!

  • Duidelijk LED schermpje
  • Licht design
  • Inclusief hartslagmeter en stappenteller
  • 30 dagen stand-by power

Bij XiaomiProducts.nl hebben wij al veel bedrijven ondersteund bij het uitrollen van een vitaliteitsprogramma voor de Mi Band 4. Wij komen graag met u in contact om u hier verder over te informeren.

Wist u dat XiaomiProducts ook voor de Mi Band 4 de laagste prijsgarantie in heel Nederland heeft? Bekijk de Xiaomi Smartwatches snel!

Tevreden zakelijke klanten van XiaomiProducts

Het UWV, het RIVM, verschillende Rabobank vestigingen, Transavia, een aantal grote en kleine Nederlandse gemeentes, Grohe en meer gingen u al voor!

De Xiaomi Mi Band 2 valt bijvoorbeeld bij Sumitomo in Machelen goed in de smaak:

“Iedereen is zeer tevreden over de bandjes, zeer evenvoudig in gebruik met een lange batterijduur.
Vooral de app geeft een grote meerwaarde en maakt het nog leuker, het is niet meer gewoon stappen/bewegen. Goede prijs/kwaliteit. Hartelijk dank voor de vlotte service.”

De Rijcken Groep uit Huissen had de volgende ervaring:
"Wij hebben als bedrijf zijnde zaken gedaan met XiaomiProduct. De service en afhandeling van het gehele besteltraject is zeer goed verlopen. Wanneer wij in de toekomst artikelen nodig hebben die via XiaomiProducts aangekocht kunnen worden zullen wij zeker weer zaken doen."

Ook interesse in onze kerstpakketten en relatiegeschenken?

Wij bieden de laagste prijsgarantie in Nederland! Bel (0342-239999) of mail ons gerust voor meer informatie of speciale wensen. Wij geven u graag meer informatie over de producten en denken graag met u mee!