Earson Earson ER-160 Speaker
Earson ER-160 Speaker €25,95 €34,95

Earson ER-160 Speaker

€34,95 €25,95
Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld -> binnen 1 werkdag in huis!
  • Ophalen bij 3000+ ophaalpunten
  • Laagste prijsgarantie
  • Makkelijk retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Persoonlijke klantenservice
Informatie

De perfecte Bluetooth speaker

Earson heeft met de ER-160 een waardige opvolger voor de vaakverkocht ER-151. De ER-160 komt met een verbeterd geluid, tweemaal zoveel vermogen en een aansluiting voor een sd-kaart.

De pluspunten van de ER-151 luidspreker zijn uiteraard behouden, hierdoor is ook de Earson ER-160 weer bestand tegen (spat)water, stof en schokken. Door het vernieuwde design ziet de speaker er nog flitsender uit en kom je hier perfect mee voor de dag. Het vermogen is ook verbeterd, waardoor het geluid nog harder kan. Doordat je de speaker kan verbinden met je telefoon via Bluetooth, AUX of de sd-kaart, kan je hier op alle mogelijke manieren je favoriete muziek op afspelen. Daarnaast zit er standaard een microfoon ingebouwd, waardoor je hem zelfs kan gebruiken voor handsfree bellen. 

Uiterlijk

De Earson ER-160 is een compact speaker, die slechts 16,5 x 6.5 x 6cm meet. Hierdoor is het zeer makkelijk om de speaker mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand, park of naar een feestje. De 2 luidsprekers die beiden een output kunnen leveren van 2.5 Watt zorgen voor een zeer hard geluid met een mooie bass, waardoor het mogelijk is om de speaker te gebruiken voor grote ruimtes of voor buitenshuis.

Aan de zijkant vindt je een afsluitklep, waarachter de verschillende aansluitingen zichtbaar worden. Hier vindt je dus de Aux-uitgang, de sd-kaart en de Micro-usb aansluiting. Zo koppel je je smartphone zeer gemakkelijk, waardoor je de speaker kan gebruiken met elk apparaat, zij het een iPhone of iPad, zij het een LG of Samsung. Xiaomiproducts.nl levert hier standaard de Aux-kabel en de USB-kabel bij, zodat je deze niet extra hoef aan te schaffen. 

Bovenop de speaker zitten verschillende knoppen, waardoor je kan kiezen tussen de verschillende aansluitmogelijkheden, een volgend of juist vorig nummer kan afspelen en een Bluetooth Connectie knop. Het volume is bedienbaar met de draaischijf aan de zijkant van de speaker. 

Specificaties
Bluetooth:
Draadloos:
Impedantie:
Frequentie:
Frontspeakervermogen:
Earson Earson ER-160 Speaker
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review