Nillkin Nillkin H+ Pro Screen Protector voor Xiaomi Mi 10T Pro
Nillkin H+ Pro Screen Protector voor Xiaomi Mi 10T Pro €9,95

Nillkin H+ Pro Screen Protector voor Xiaomi Mi 10T Pro

€9,95
Auf Lager
  • Bestellt vor 20:00 Uhr -> geliefert am nächsten Tag
  • Abholung an 3000+ PostNL Abholstellen.
  • Tiefstpreisgarantie
  • Über 75 Euro keine Versandkosten
  • 2 Jahre Garantie
  • Personalisierter Kundenservice
Informationen

Nillkin H+ Pro Tempered Glass Screen Protector voor Xiaomi Mi 10T Pro

De perfecte bescherming voor jouw Xiaomi Mi 10T Pro. Het speciaal geselecteerde Japanse AGC-glasmateriaal resulteert in deze screenprotector van een zeer hoog niveau, waardoor je telefoon voor krassen en barsten wordt beschermd. 

De Tempered Glass protector is precies op maat gemaakt voor je Xiaomi Mi 10T Pro. De protector is 100 procent lichtdoorlatend en zorgt er voor dat de kleuren 1 op 1 worden doorgegeven. De H+ Pro heeft een anti-glare coating om schitteringen en verblindingen te voorkomen.

Supersterk glas

De H+ Pro gebruikt speciaal gehard glas, met een 9H hardheid, wat zorgt voor krasbestendigheid en bescherming tegen barsten. Mocht je telefoon toch vallen dan is het waarschijnlijker dat de screenprotector barst dan het telefoonscherm zelf. Het glas van de screenprotector heeft een speciale waterdichte nano-coating die vingerafdrukken of vetvlekken voorkomt.

Door het gebruik van de Global Advance Glass Screen Protector-technologie is de screenprotector slechts 0,2 mm dik. Hierdoor is de screenprotector vrijwel onzichtbaar! De 2.5D-edging zorgt ervoor dat de Xiaomi Mi 10T Pro nog steeds als nieuw aanvoelt. 

Set

De set bestaat uit: screen protector + handleiding + 2x camerasticker + plakgereedschap (schoonmaakdoekjes + elektrisch statische ontstofsticker + verwijderbare kleefstrip + handleiding). Zie hiervoor ook de laatste foto.

Bewertungen
Kein Bewertungen
Lesen oder schreiben Sie einen Kommentar